Schico & Nova

Verwachte dekking tussen Schico & Nova

Het was even wachten op de ECVO testen van beide honden door de Corona lopen de wachttijden dan ook behoorlijk op. Gelukkig allebei vrij bevonden van erfelijke oogafwijkingen.

Schico is een vriendelijke relaxte reu een echte allemansvriend. Schico gaat met de baas graag op jacht en is een echte all rounder in de jacht.Op de Duitse proeven heeft hij prachtige resultaten behaald en zelfs op de Zuchtschau een gouden medaille behaald.In 2017 wist hij reserve reu op de Nederlandse Clubmatch van de NGMV te behalen.

Nova is een praktijk hond heeft op haar jeugdige leeftijd al heel wat ervaring in de praktijk jacht.Daarnaast doet ze veel aan jacht training en wekelijks wordt daar veel uren in gestopt ,Zowel in het trainen van meervoudige apporten als zweetwerk. Door Corona maatregelen heeft het baasje gekozen om geen SJP wedstrijden te lopen, maar een trainingsjaar van te maken.Wat betreft zweetwerk heeft ze zich bij diverse proeven ingeschreven maar steeds uitgeloot. Ze hopen in december haar eerste zweetwerk proef te kunnen lopen. In exterieur heeft Nova paar mooie titels op haar naam staan zoals: Nederland Jeugdkampioen, Junior World Champion 2018 en Nederlandskampioen.

Met beide ouder dieren wordt altijd gewerkt en getraind.Beide honden zijn praktijkhonden met mooie werktest en hebben een uitmuntend exterieur.

Wilt u een pup uit deze prachtige combinatie neem dan contact met ons op.

Zie contact gegevens of mail naar Bianca@nuco.nl

SCHICO

NOVA