Puppies

Nestplanning voor eind 2024 begin 2025
Voor reservering of informatie van een pup stuur een mail naar vossebeltseveldjes@gmail.com

Al onze honden voldoen aan de eisen die de rasvereniging NGMV en raad van beheer stelt, zijn gezond en hebben een vriendelijk, vrolijk en sociaal karakter.

Onze honden worden gebruikt voor de praktijkjacht, wedstrijden en tevens zijn het geweldige huisgenoten voor ons. Die bevoorrecht zijn om met ons mee te mogen op jacht in onze eigen velden.
Wij fokken met het doel het ras te verbeteren en kwaliteiten te behouden . Het karakter, gezondheid, jachtpassie en exterieur van de honden staat voorop. Natuurlijk beschikken onze honden ook allemaal over een geweldig karakter, dat is heel erg belangrijk voor ons.

Onze pups groeien op in een huiselijke sfeer en worden gesocialiseerd tot een stabiele (jacht) hond. Uiteindelijk is de ambities dat de Grote Münsterlander word in gezet voor de jacht en jachttrainingen/wedstrijden of andere hondensporten waar ze hun neus bij kunnen gebruiken. 

Wij als fokker fokken met een dosis passie en enthousiasme maar vooral voor de liefde van ons ras. Onze pups zullen dan ook met alle liefde en zorgvuldigheid worden opgevoed tot een stabiele goed gesocialiseerde jachthond.  Daarom vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk van de toekomstige pup eigenaar te weten willen komen. Waarom een Grote Münsterlander, zoals de keuze van het ras, wat zijn de plannen met de Grote Münsterlander , wat kunt u hem bieden, beseft u dat dit een hond is met een grote dosis jachtpassie, hoeveel tijd heeft u voor de hond etc. etc. Natuurlijk heeft u ook allerlei vragen voor ons, deze gelegenheid willen we u ook geven en we geven graag overal antwoord op. U bent welkom om onze honden en ons te ontmoeten en te zien hoe onze Grote Münsterlander zijn. Het gaat ons erom dat wij een goed gevoel hebben over de mensen die bij ons een pup willen nemen, net zoals u een goed gevoel moet hebben over ons alvorens u besluit bij ons op de wachtlijst geplaatst te willen worden. Een hond schaf je niet zomaar aan, het is een verantwoordelijkheid voor de komende 10-15 jaar.

Wilt u meer informatie over onze honden, aankomende nesten, dek reuen of een pup reserveren dan kunt u contact opnemen via vossebeltseveldjes@gmail.com of telefoonnummer +31 (0) 6 41 31 24 69