Nest verwachting

Lola (Miss Summer ) is op 10 januari gedekt door de Duitse reu Urban von St Vit

Urban is van nature een vriendelijke en rustige reu .Hij heeft een geweldig karakter.Urban word in gezet voor de praktijk jacht.

Urban hebben we persoonlijk ontmoet en we zijn heel erg te spreken over hem.Hij zit goed in elkaar (exterieur) en heeft een zeer aangenaam karakter.Heeft veel ervaring in de praktijk jacht. Om deze reden hebben wij gekozen voor Urban.

Wij verwachten halverwege maart mooie pups uit deze combinatie. Heeft u interesse in een pup kunt u contact met ons opnemen via Email: vossebeltseveldjes@gmail.com of telefonisch +31(0)6-41312469

 

Al onze honden voldoen aan de eisen die de rasvereniging NGMV en raad van beheer stelt, zijn gezond en hebben een vriendelijk, vrolijk en sociaal karakter.

Onze honden worden gebruikt voor de praktijkjacht, wedstrijden en tevens zijn het geweldige huisgenoten voor ons.
Wij fokken met het doel het ras te verbeteren en kwaliteiten te behouden . Het karakter, gezondheid, jachtpassie en exterieur van de honden staat voorop.

Onze pups groeien op in een huiselijke sfeer en worden gesocialiseerd tot een stabiele (jacht) hond.

wilt u meer informatie over onze honden, aankomende nesten, dekreuen of voor een pup. Kunt u contact opnemen via vossebeltseveldjes@gmail.com     of telefoonnummer +31(0)641312469