Offspring

Wij zijn ontzettend trots op onze nakomelingen en volgen hen graag op de voet.
Wist u dat er meerdere nakomelingen actief zijn op Sociaal media Zoals: Instagram en facebook en tik tok pagina’s zijn van Vossebeltseveld.

Er zijn verschillende nakomeling die prachtige resultaten hebben behaald over de wereld. Waar wij dan ook ontzettend trots op zijn als fokker. Zo hebben wij meerdere Kampioenen die onze kennelnaam dragen. Zowel nationaal als internationaal. Indrukwekkende titels behaal op wereld en op Europees niveau. Crufts Winnaars met beste puppy , Reserve CC’s en BOB winnaar. Hond van jaar show winner, Australisch ,Kroatisch, Frans, Engels, Italiaans, Duits, Belgisch, Luxemburgs, Nederlands kampioenen rond lopen.
Veldwerkkampioen, ORWEJA A,B,C Diploma’s en ORWEJA Map Diploma’s op A,B Niveau. Meerdere Veldwerk kwalificaties en Zweetwerk kwalificaties en VJP’S en HZP’S zijn er behaald.
Natuurlijk de prachtige Jachtresultaten op grof wild, zwart en rood wild en klein wild.

Dat er nakomelingen zijn die voor de fok worden ingezet dit wereld wijd.
Voor ons is het steeds weer een verassing als mensen van buiten Nederland bij ons terechtkomen. Afgelopen jaren zijn er pups vanuit ons huis verhuisd naar het buitenland. Bij veel van deze plaatsingen hebben wij ondersteund in de export van de pups.