Lola & Ronald in the UK

Tjee wat een gave dagen hebben die 2 beleeft. Vorig jaar stond de uitnodiging al om op jacht te gaan naar Engeland , maar toen door de verbouwing van ons huisje niet gelukt. Nu toch gegaan was even wat papierwerk voor nodig maar alles was oké bevonden. Dus koffers en geweren gepakt en Lola niet te vergeten hup in de auto naar Engeland. Woensdag aangekomen meteen mee op jacht naar de Muntjak (klein Chinees hertje). Donderdag nogmaals op de Muntjak met succes een mooi exemplaar kunnen strekken. Volgende dag vroeg uit bed om te vertrekken naar de kust voor een dagje op de ganzen. Avonds nog even aanzitten op muntjak en Damhert. Zaterdag morgen Damhert kunnen schieten ,we waren nog net op tijd om op fazanten en patrijzen jacht te beleven.

Wat een prachtige ervaring nog nooit zoveel fazanten en patrijzen bij elkaar gezien.Lola had de tijd van haar leven, Jagen in Engeland op de landerijen van een Hertog. Hoe mooi kan het leven van een jachthond toch zijn.Nu moe maar zeer voldaan aan het nagenieten.

Neil en Alison nogmaals bedankt voor de super mooie dagen & Jullie gastvrijheid en de mogelijkheden om fantastische jachtdagen te beleven.