Jutta heeft veldwerk kwalificatie behaald

Jutta heeft samen met Gitte gisteren haar 1ste ZG veldwerk kwalificatie behaald en ze mocht de wissel trofee van Harrie Verhoeven in ontvangst nemen ( Heidewachtel vereniging )We zijn dan ook super trots op haar en Jutta. We weten als geen ander hoe hard ze hier samen voor hebben gewerkt om hier te komen staan. Soms letterlijk bloed zweet en tranen.

Heel veel tijd en energie in gestoken ,Maar nooit overwogen om te stoppen.We hebben ze steeds aangemoedigd ga door We zien dat Jutta het kan. En of ze het kan !! Eindelijk vallen de puzzelstukjes in elkaar voor Jutta en Gitte. Als fokker kunnen we alleen maar trots zijn op deze combinatie.

Gitte en Roger Super gefeliciteerd namens ons 🏆😘

( Gitte haar verhaal ) Afgelopen jaar heb ik keihard getraind voor de HZP. Deze hebben we niet gehaald, niet omdat Jutta niet wil werken, deze hebben we niet gehaald omdat Jutta er net niet aan toe was en ik de druk waarschijnlijk te hoog heb gelegd. Jutta blokkeerde bij het over water. Wat heb ik daar verdriet van gehad. Zo hard voor getraind en dan niet halen. Na de HZP ben ik even gestopt met trainen. Genoten van de drijfjachten waar Jutta kon groeien en toen de jachten ten einde ware ben ik weer begonnen met veldwerktraining. Iets waar ik zelf veel plezier aan heb, en Jutta ook. Door Jan ben ik weer gaan geloven in mezelf en natuurlijk ook in Jutta.
Ik ben dan ook onwijs trots dat we na de tegenslag van het niet halen van de HZP nu toch een prachtige kwalificatie gehaald heb. Ik hoop dat we er nog meer mogen halen.

Hierboven de lovende woorden van de keurmeester Dhr H Companjne over Jutta haar loop en de gedrevenheid in het veld